O nama

CloudCentric je kompanija za razvoj softvera osnovana sa namerom da pruža izvanredne IT usluge - razvoj softvera, razvoj web i mobilnih aplikacija, razvoj IT strategija, razvoj web sadržaja, poslovna inteligencija i IT menadžment i savetovanje.

Usluge koje pružamo:

Društvene mreže

Društvene mreže prilagođene potrebama koje mogu služiti namenskoj meri i biti usmerene uskom krugu interesa korisnika, zadovoljavajući visoke zahteve i performanse.

E-Commerce

Razvoj kompletnog rešenja za e-commerce koristeći platforme kao što je Magento, Sylius ili razvoj prilagođenog rešenja za e-commerce zasnovanog na specifičnim zahtevima klijenta.

Platforme za kolaboraciju

Interni alati kompanije/organizacije za jačanje lične ili grupne aktivnosti - čuvanje dokumenata, praćenje zadataka i aktivnosti, razmena poruka.

CRM

Razvoj preko vrhunskih CRM rešenja kao što je OroCRM i prilagođavanje istog ili razvoj prilagođenog CRM rešenja i njegovo integrisanje u veći informacioni sistem.

Platforme B2B & B2C

Platforme koje pružaju komunikaciju kompanija sa kompanijom ili kompanija sa fizičkim licem. Organizovanje proizvoda, naručivanje proizvoda, upravljanje zalihama, dostava i fakturisanje.

Razvoj mobilnih aplikacija

Razvoj mobilnih aplikacija za Android i iOS.

Izrada web sajtova

Dizajn i prezentacija brenda koji se proteže od malog (brošura) web sajta do velikog korporativnog web sajta.

Administracija sistema i DevOps

Tradicionalni i/ili cloud hosting (Amazon AWS, Google Cloud Platform, DigitalOcean, Docker, Vagrant) sa podrškom 24/7 .

Poslovne prezentacije

Planiranje, organizovanje i dizajniranje kompletne prezentacije kompanije sa ciljem da posluži kao savršen promoter vašeg poslovanja.

Vizuelni identitet kompanije

Stvaranje vizuelnog identiteta kompanije sastavljenog od dizajniranih elemenata koji dobijaju prepoznatljivost na svim platformama.

Marketing na društvenim mrežama

Planiranje i održavanje prisustva Vaše kompanije na društvenih mreža, Vaših proizvoda i usluga.

Marketing na internet pretraživačima

Razvijanje marketinške strategije prilagođene posebno Vašim potrebama. Plaćene kampanje pretraživanja, plaćanje po kliku i remarketing kampanje koje efektivno stavljaju Vaš brend na Google i druge petraživače.

Tehnologije

Imamo višegodišnje iskustvo u radu sa svim glavnim tehnologijama.
Uz naše znanje i Vaše poverenje možemo Vam pružiti najviši nivo kvaliteta usluga.